Decristalizator pentru incalzirea mierii in bidon


Decristalizator, dizolvarea încălzitorului de miere TM Apiterm în condiții de siguranță pînă la + 40 ° C

Nu este nevoie să controlați temperatura de încălzire. Decristalizator TM Apiterm controlează automat procesul de încălzire a mierii pîna la stare de pastă moale.

Încălzitorul cu miere moale are o suprafață de încălzire continuă, ceea ce înseamnă o încălzire uniformă, fără supraîncălzire locală. Economică în funcționare, deoarece fluxul de căldură este îndreptat spre mijlocul mierei încălzite. O astfel de încălzire delicată promovează conservarea tuturor proprietăților utile și gustului mierei. Dizolvarea miere incalzitor TM Apiterm convenabil de a utiliza, deoarece este ușor de montat pe recepient de orice formă geometrică și a oricărui materiale din oțel, aluminiu, plastic, sticlă, lemn.

Caracteristicile tehnice ale decristalizatorului pentru dizolvarea mierii TM Apiterm

Consum de energie: 55 W
Alimentare: 220 V

Temperatura internă în miere nu depășește + 40 ° С.
Timpul de încălzire depinde de materialul din care este confecționat recipientul, structura și temperatura mierii, temperatură a mediului, și poate varia de la 10 la 24 de ore.

Domeniul de folosința al încălzitorului.

În starea dezvelită pe podea este utilizată ca o matriță de uscare pentru uscarea ciuperci, fructe, semințe, mărar, nuci, ierburi. Și, de asemenea, pentru uscarea încălțămintei umede în perioada toamnă-iarnă.

660 MDL

Cosul

close