fbpx

Centrifuge cu 16 casete Langsrot cu separatoare Ø1200, 220V – CLASSIC LINE

Disponibilitatea:

Disponibil pentru precomandă


Producator: LYSON, Polonia.

Centrifuga cu 16 casete Langstrot/Apipol cu separatoare Ø1200, electrica 220V full аutomat – CLASSIC LINE.

Descrierea centrifugii:

Centrifuga este fabricată din oțel inoxidabil. Casetele pentru rame sunt mobile, se rotesc in dreapta /stânga şi nu necesită schimbarea ramelor pentru extragerea mierii de pe ambele părţi, ceea ce prezintă un mare avantaj. Permite rotaţia rapidă a ramelor şi nu distruge ramele.

Сu întroducerea separatoarelor din oțel inoxidabil, se poate de mărit numărul de casete în centrifuga. În acest caz, casetele se suprapun una peste cealalta, dar datorită separatoarelor de oțel – mierea care curge în timpul mișcării tamburului, nu lovește celulele vecine, și curge imediat pe separatoare.

Model nou, cu moto-reductie, mult mai bun şi fiabil. Inlocuieste sistemul de transmisie prin curea folosit la modelele anterioare, motorul fiind montat printr-un angrenaj direct pe axul cosului.

Panou de comanda full automat cu display:

  • 3 programe memorate din fabrica
  • 5 programe pe care le poate memora apicultorul.

Fiecare program are 7 pasi. La fiecare pas se poate seta viteza, durata si direcția de centrifugare. Unitatea de control este combinată cu un transformator vector de înaltă clasă de la compania MITSUBISHI.

Parametrii tehnici:

» Numărul și tipul de rame – 16 rame LN sau 1/2 D / 32 rame 1/2 LN (Apipol);
» Diametrul rezervorului – Ø 1200 mm;
» Înălțimea rezervorului – 780 mm;
» Acționare – electrică, 220V full automat;
» Unitate de control – HE-02;

» Moto-reductor – 1,1 kW;

Constructie:

Rezervorul este fabricat din oțel inoxidabil rezistent la acizi. Cilindrul este realizat din otel inoxidabil, cu grosimea de 0,6 mm, cu fundul conic din otel inoxidabil cu grosimea de 0,8 mm.

Coșul este fabricat din tije din oţel inoxidabil, cu 16 casete fabricate din tije din oţel inoxidabil Ø 3 și 6 mm, structură a căror protejează fagurile de distrugere în timpul rotației. Între casete sunt instalate separatoare (foi) din oțel inoxidabil. Cosul este dotat cu o bară specială care împiedică blocarea, şi arcuri speciale care permit tragerea înapoi a casetelor în poziţia de start.

Acționare electrică . Centrifuga este proiectată pentru o rețea de 220V, și este echipată cu un sistem de transmisie prin moto-reductie. Panou de comanda full automat cu displai.

Capaci transparente. Fabricate din metaplex cu grosime de 5 mm, puteți observa procesul de centrifugare fără a o deschide. Conform cerințelor de siguranță, în capacul extractorului de miere se află o blocadă care împiedică deschiderea extractorului de miere în timpul deplasării coșului. Balamale de fixare pentru capace din plastic.

Picioarele sunt confectionate din oțel negru vopsit 60x40 mm, la vopsirea a fost folosită tehnica de pictură cu pulbere.

Canea pentru scurgerea mierii – din inox, 2 x 2″.

Informații suplimentare:

Garanție – 5 ani. Pe moto-reductorpe panou de comanda și pe componentele electrice – 2 ani.

Montaj și ambalare – extractorul de miere este asamblat, pe un palet.

86.300 MDL

Disponibil pentru precomandă

Cosul

close