fbpx

Centrifuga cu 4 casete Dadant Ø800, 220V sau 12V – OPTIMA LINE

Disponibilitatea:

Disponibil pentru precomandă


Producator: LYSON, Polonia.

Centrifuga cu 4 casete Dadant Ø800, electrica 220V sau 12V – OPTIMA LINE.

Descrierea centrifugii:

Centrifuga este fabricată din oțel inoxidabil și este adaptată pentru a lucra în cîmp. Casetele pentru rame sunt mobile, se rotesc in dreapta /stânga şi nu necesită schimbarea ramelor pentru extragerea mierii de pe ambele părţi, ceea ce prezintă un mare avantaj. Permite rotaţia rapidă a ramelor şi nu distruge ramele.

Panoul de control permite controlul vitezei şi al direcţiei de rotaţiea coşului, respectiv determinarea timpului de rotaţie cu stabilirea automată a ciclurilor de lucru.

Parametrii tehnici:

» Numărul și tipul de rame – 4 rame D sau 4 rame LN / 8 rame 1/2 D;
» Diametrul rezervorului – Ø 800 mm;
» Înălțimea rezervorului – 730 mm;
» Acționare – electrică, 220V sau 12V;
» Unitate de control – HE-01;

» Motor – 24V / 280W;

Constructie:

Rezervorul este fabricat din oțel inoxidabil rezistent la acizi. Cilindrul este realizat din otel inoxidabil, cu grosimea de 0,6 mm, cu fundul conic din otel inoxidabil cu grosimea de 0,8 mm.

Coșul este fabricat din tije din oţel inoxidabil, cu 4 casete fabricate din tije din oţel inoxidabil Ø 3 șî 5 mm, structură a căror protejează fagurile de distrugere în timpul rotației. Caseta este uşor ataşată la coş.

Acționare electrică. Centrifuga este proiectată pentru o rețea de 220V sau 12V, și este echipată cu un sistem de transmisie prin curea.

Capaci transparente. Fabricate din metaplex cu grosime de 5 mm, puteți observa procesul de centrifugare fără a o deschide. Conform cerințelor de siguranță, în capacul extractorului de miere se află o blocadă care împiedică deschiderea extractorului de miere în timpul deplasării coșului. Balamale de fixare pentru capace din plastic.

Picioarele sunt confectionate din oțel negru vopsit 50×30 mm, la vopsirea a fost folosită tehnica de pictură cu pulbere.

Canea pentru scurgerea mierii – din inox, 6/4″.

Informații suplimentare:

Garanție – 3 ani. Pe acționare, pe unitatea de control și pe componentele electrice – 2 ani.

Montaj și ambalare – extractorul de miere este asamblat, pe un palet.

28.000 MDL

Disponibil pentru precomandă

Cosul

close