fbpx
-8%

APIDEZ (placi)


Producător: SA “Agrobioprom”, Rusia.

APIDEZĂ (plăci) – pentru tratamentul și prevenirea VARROATOZEI la albine.

ATENŢIE! DESENUL SE APLICĂ PE PACHET!

HOLOGRAMĂ DE PROTECȚIE PE PACHET!

(verificați holograma de securitate)

COMPOZIȚIA ȘI FORMA DE ELIBERARE

Medicamentul Apidesz ca ingrediente active într-o placă conține: timol – 60 mg, ulei esențial de brad – 80 mg, și ca substanțe auxiliare – etil-celosoluție, furnir decojit. În aparență, medicamentul este o placă de lemn

EFECT FARMACOLOGIC

Ingredientele active ale medicamentului au un efect acaricid și respingător pronunțat împotriva formelor adulte de Varroa destructor.

DOZE ȘI METODĂ DE APLICARE

Medicamentul Apidesz este utilizat primăvara și toamna. Produsul medicinal este plasat în stupi la o rată de 2 plăci pentru 10 – 12 rame de cuibărit. Pentru familiile mici (până la 6 rame), este suficientă o placă, care este plasată în centrul cuibului. Într-o familie slabă, o placă este suspendată între 3 și 4 rame cu fagure, într-una puternică, o placă între 3 și 4, a doua placă între 7 și 8 rame cu fagure. Plăcile sunt lăsate în colonii pentru o perioadă de 3 până la 30 de zile, în funcție de cantitatea de puiet tipărit, după care sunt îndepărtate.

INSTRUCȚIUNI SPECIALE

Este interzisă utilizarea medicamentului cu mai puțin de 14 zile înainte de începerea colectării principale a mierii pentru a evita introducerea componentelor medicamentului în mierea comercializabilă. Deschideți ambalajul numai înainte de a manipula albinele. Mierea colectată de familiile prelucrate este utilizată în scris pe o bază generală.

AMBALARE

Medicamentul Apidesz este produs ambalat în 10 plăci în pungi închise ermetic din film metalizat.

CONDITII DE DEPOZITARE

Medicamentul este depozitat în ambalajul închis al producătorului, protejat de umiditate și de lumina directă a soarelui, separat de alimente și furaje, la o temperatură de la 0 la + 25 ° C. Data de producție este indicată pe ambalaj.

A nu se utiliza după data de expirare. A nu se lasa la indemana copiilor!

Eliberat fără prescripția medicului veterinar.

TERMEN DE VALABILITATE

Sub rezerva condițiilor de depozitare – 36 de luni de la data producției.

55 MDL 60 MDL

Cosul

close