AntiVarNozem 500 ml


Producător: DULCOFRUCT, Romania.

AntiVarNosem

PRODUS NEMODIFICAT GENETIC

Produsul AntiVarNosem este un macerat alcoolic din plante, conține uleiuri esențiale din plante pentru uz apicol, antiviral, antibacterian fiind un excelent adjuvant împotriva stărilor de intoxicații destinat prevenirii infestării puietului cu varroa și nosema. Prin administrarea acestui produs se realizează protecția intestinală și împiedică dezvoltarea bacteriană a Nosemei Apis, ajută la stimularea pontei mătcilor prin substanțele active ce se regăsesc în plante (vitamine și microelemente), asigurând protecția famiilor de albine ori de câte ori se constată o slăbire a activității acestora.

Stimulează secreția enzimatică digestivă a albinelor și a larvelor, iar conținutul ridicat de uleiuri esențiale favorizează fortificarea famiilor albinelor.

Se recomandă folosirea acestuia în perioadele din sezonul activ lipsite de cules natural, primăvara timpuriu, toamna și în tratarea stărilor infecțioase și parazitare.

 

Doză recomandată:

– în sirop: prevenire 15 ml / kg, tratare 20 ml / kg;

– în hrana solidă: prevenire 30 ml / kg, tratare 40 ml / kg.

 

100 ml soluție Antivarnosem conțin:

– uleiuri esențiale din plante 0,24 ml; macerat din plante (pelin, cimbru, coadă șoricelului, busuioc) 0,76 ml;  alcool alimentar 52 ml;  apă purificată 47 ml.

 

Contraindicații: nu există.

A nu se lăsa la îndemână copiilor. Produs strict pentru uzul apicol.

ATENȚIE: Produs inflamabil

Valabilitate: 24 luni.

250 MDL

Cosul

close