fbpx
-8%

AMIPOL-Т (placi)


Producător: SA “Agrobioprom”, Rusia.

AMIPOL-T (plăci) – pentru tratamentul și prevenirea VARROATOZEI la albine.

ATENŢIE! DESENUL SE APLICĂ PE PACHET!

HOLOGRAMĂ DE PROTECȚIE PE PACHET!

(verificați holograma de securitate)

COMPOZIȚIA ȘI FORMA DE ELIBERARE

Amipol-T® ca ingrediente active într-o placă conține: timol – 80 mg, amitraz – 6,75 mg, și ca substanțe auxiliare – etil celosolv, furnir decojit.

În aparență, medicamentul este o placă de lemn.

EFECT FARMACOLOGIC

Are o acțiune de contact acaricidă pronunțată împotriva formelor adulte de Varroa destructor.

DOZE ȘI METODĂ DE APLICARE

Medicamentul Amipol-T® este utilizat în perioadele de primăvară și toamnă. Produsul medicinal este plasat în stupi la o rată de 2 plăci pentru 10 – 12 rame de cuibărit. Pentru familiile mici (până la 6 rame), butași și miezuri, este suficientă o placă, care este plasată în centrul cuibului. Într-o familie slabă, o placă este suspendată între 3 și 4 rame cu fagure, într-una puternică, o placă între 3 și 4, a doua placă între 7 și 8 rame cu fagure. Plăcile sunt lăsate în colonii pentru o perioadă de 3 până la 30 de zile, în funcție de cantitatea de puiet tipărit, după care sunt îndepărtate.

INSTRUCȚIUNI SPECIALE

Este interzisă utilizarea medicamentului cu mai puțin de 14 zile înainte de începerea colectării principale a mierii pentru a evita introducerea componentelor medicamentului în mierea comercializabilă. Mierea colectată de familiile procesate este folosită pentru hrană în general.

AMBALARE
Medicamentul este produs în 10 plăci ambalate în pungi închise ermetic din film metalizat.

CONDITII DE DEPOZITARE

A se păstra în ambalajul închis al producătorului, ferit de umezeală și de lumina directă a soarelui, separat de alimente și furaje, la temperaturi de la 0 la + 25 ° C. Perioada de valabilitate, sub rezerva condițiilor de depozitare, este de 36 de luni de la data producției. Data de producție este indicată pe ambalaj.

A nu se utiliza după data de expirare. A nu se lasa la indemana copiilor!

Eliberat fără prescripția medicului veterinar.

TERMEN DE VALABILITATE

Sub rezerva condițiilor de depozitare – 36 de luni de la data producției.

55 MDL 60 MDL

Cosul

close